onsdag 7. februar 2007

Dagens middagsforslag

Lurer på å legge inn litt oppskrifter fra tid til annen, så følg med. Visste du at hvis du steker kalkun i 12 timer på 70 grader så blir den saftig og flott istedet for tørr og kjip som kalkun pleier å være?

Trines pastaputer med strimlet kjøtt (kjemperaskt og deilig)
Du trenger
1 pakke fersk raviloi med ost
1 pakke strimlet kjøtt
litt buljong, terning eller flytende
asparges
sitron el lime
hvitløk
chili, fersk
soltørkede tomater
litt dyr olivenolje (verdt å bruke penger på)
1 urt, feks salvie eller basillikum

Varm opp hvitløken i litt olje i en panne med litt høye kanter, sammen med litt hakket chilli. ta halvparten av hvitløken ut og legg til side. Hiv oppi kjøttet og stek det sammen med chilien/hvitløken, og krydre med salt og pepper. Hell oppi ca 1 dl eller 2 med buljong og la kjøttet koke i den mens du gjør resten. Kok pastaen. Hiv oppi litt urt i panna , og skjær opp soltørket tomat i skiver, og apsargesen i passende biter mens pastaen koker. Hell av vannet på pastaen, legg tilbake i kjelen og hell over noen dasher med god olivenolje. La dette stå to minutter mens du tar asparges oppi panna med kjøttet og lar den varme seg i de to minuttene. Hell alt fra panna oppi pastaen, legg oppi de soltørkede tomatene og hvitløken du la til side i sta, press en sitron over det hele, og pynt med frisk urt tilslutt.

Ha gjerne litt parmesanost ved bordet, sammen med salt og pepper.

2 kommentarer:

Trineliten sa...

Gratulerer med blogg! Veldig bra med oppskrifter også. Ser godt ut:-) Hilsen Trine

Unknown sa...

eg er veldig fan av å leggje ut oppskrifter!